Intensief fitnessen zonder moe te worden…

 

BOXMEER – Wil jij deze zomer goed in je vel zitten? Start dan nu met trainen bij Bewegings- en afslankinstituut Lilian in Boxmeer. Hier kun je intensief fitnessen zonder moe te worden.

 

“Slenderen is een fitness-variant die écht voor iedereen geschikt is. Op de elektronisch aangedreven banken train je met allerhande oefeningen je spieren en gewrichten. Je kunt het zo zwaar maken als je wilt. Er zijn legio trainingsmogelijkheden, daarnaast kunnen we kiezen voor de Powerplate Voor ieder niveau kunnen we het zo intensief maken als je wilt”, start Lilian Kastelein haar verhaal. “Laat je gezondheid bepaalde oefeningen niet toe, dan zorg ik voor een op maat gemaakt programma.”

 

Ze gaat verder: “De oefeningen duren acht minuten per bank. In dat korte tijdsbestek train je bijvoorbeeld je benen, buik, armen en borstspieren. Zo kun je in een klein uurtje echt heel intensief fitnessen. Als je dat in de sportschool moet doen, ben je langer bezig en slaat de vermoeidheid sneller toe. Daardoor stijgt ook de kans op blessures. Daar hebben we hier geen last van. Voor wie daarnaast nog aan de conditie wil werken, hebben we ook diverse cardio-apparaten.”

 

Wachten tot een bank vrij is, hoeft bij Lilian niet. “We werken op afspraak, waardoor er nooit tijd verloren gaat. Kies je ook voor de Utsukusy dieptewarmte-behandeling, dan zorg ik dat die aan het begin van je schema staat. Met deze methode raak je snel veel centimeters kwijt. Ga je aansluitend sporten, dan bevordert dit het resultaat.”

 

Voor wie daarnaast ook wil werken aan een blijvend gezonde levensstijl heeft Lilian een samenwerking met diëtiste Marjan Hendriks. “Start nu, zodat je deze zomer lekker in je vel zit. Het is namelijk eerder bikinitijd dan je denkt.” Bel voor meer informatie naar 0485-521553 of bezoek: www.lilianboxmeer.nl

 

 

 

Maasdriehoek 01-03-2016

 

‘Slenderen lui liggen? Dacht het niet!’

 

BOXMEER - “Het is sneller bikinitijd dan je denkt”, lacht Lilian. Kastelein “Als de zomer nadert, willen we lekker in ons lijf zitten. Bij Bewegings- en afslankinstituut Lilian help ik klanten al negentien jaar met veel plezier bij het realiseren van hun doelen.”

Slenderen

Dat doet ze bijvoorbeeld middels het slenderen; een fitness-variant die echt voor ieder geschikt is. “Slenderen lui liggen? Dacht het niet. De elektronisch aangedreven banken activeren inderdaad verschillende spieren en gewrichten, maar je doet tegelijk ook allerlei oefeningen. Je kunt het langer volhouden en de kans op blessures is nihil, omdat je niet je eigen gewicht hoeft te dragen”, legt Lilian uit.

Naast de balie staat daarnaast de powerplate. “Een ideaal apparaat om je spieren snel te verstevigen. Het is wel heel belangrijk dat je de oefeningen goed doet. Dankzij de individuele begeleiding hier is dat ook mogelijk; ik hou namelijk iedereen goed in de gaten.” Wil je daarnaast aan je conditie werken,  maak dan gebruik van de cross- en fietstrainer.

Als laatste is er de Utsukusy Body Therm; middels de dieptewarmte wordt overtollig lichaamsvet en cellulitis te lijf gegaan. “Deze behandeling is daarnaast ook medisch in te zetten voor chronische pijnvermindering bij bijvoorbeeld artrose”, vertelt Lilian

Weight Challenge

Met een personal coach, diëtiste en fysiotherapeut heeft ze daarnaast de Weight Challenge bedacht. “Met dit initiatief richten we ons op werkgevers. We hebben drie doelen; we willen de gezondheid van werknemers verbeteren, ziekteverzuim verlagen en zo geld genereren voor een goed doel.”

Bewegings- en afslankinstituut Lilian

 

Het Zand 29c,

5831HG    Boxmeer

 0485-521553

www.afslankenboxmeer.nl

www.weightchallengeboxmeer.nl

 

 

 

Bewegings- en Afslankinstituut Lilian in Boxmeer heeft vanwege haar 20 jarig bestaan actie gevoerd , voor gezinnen met kinderen die bij de voedselbank Boxmeer zijn ingeschreven. Ieder gezin zou dan een leuke gevulde tas krijgen en kaartjes voor een dagje uit bij de Bergen in Wanroij.

De opbrengst van deze Actie is grandioos maar liefst € 1800,- . Niet alleen konden hiervan de kosten van het dagje uit betaald worden maar er bleef zo’n € 1100,- over. Dit bedrag wordt aan de Voedselbank geschonken om in december 2017 Sinterklaascadeautjes te kunnen kopen voor alle kinderen van de Voedselbank in het land van Cuijk.

Donderdagmiddag 13 april zijn de feestpakketten aan 19 gezinnen op Uitgiftepunt Boxmeer uitgereikt en zeer enthousiast ontvangen. Getuige de reacties zoals “oh wat fijn zo’n pakket met vrijkaartjes voor de Wanroijse Bergen”, “mijn kinderen zijn binnenkort jarig, kan ik daar hun verjaardag vieren”, “dat is net iets wat ik mijn kinderen gun, zo mooi”.

 

Namens alle gezinnen willen wij Lilian van Bewegings- en Afslankinstituut Lilian in Boxmeer heel erg bedanken voor de gehouden actie.  Wij bedanken alle sponsors die gezorgd hebben dat wij aan de gezinnen zo’n feestelijk pakket konden uitreiken. Ook bedanken wij iedereen die gebruik heeft gemaakt van deze actie door 4 keer bij Lilian te komen slenderen.

 

 

Vakantiekilo’s te lijf met slenderen

 

 

 

BOXMEER – Ben jij na de vakantie geschrokken van het gewicht dat de weegschaal aangeeft? Dan helpt Lilian Kastelein van Bewegings- en afslankinstituut Lilian je graag weer op de goede weg. “Als je nu niet ingrijpt, kom je ongemerkt heel wat kilootjes aan in een jaar.”

 

 

 

Slenderen is een fitnessvariant, waarmee je die kilo’s te lijf kunt gaan. “De elektronisch aangedreven banken activeren inderdaad verschillende spieren en gewrichten, maar je doet tegelijk ook allerlei oefeningen. Je kunt het langer volhouden en de kans op blessures is nihil, omdat je niet je eigen gewicht hoeft te dragen”, legt Lilian uit.

 

 

 

Kennismakingstraject

 

Om de spieren snel te verstevigen, heeft Lilian ook een powerplate. Met de cross- en fietstrainer kun je daarnaast aan je conditie werken. Als laatste biedt ze de Utsukusy Body Therm aan; hierbij wordt middels dieptewarmte overtollig lichaamsvet en cellulitis te lijf gegaan. “Deze behandeling is daarnaast ook medisch in te zetten voor chronische pijnvermindering bij bijvoorbeeld artrose. Dit alles kun je ontdekken tijdens een kennismakingstraject van 15,- euro, waarbij je drie slender-sessies en een dieptewarmtebehandeling krijgt.”

 

 

 

Is alleen bewegen niet voldoende om de strijd tegen de kilo’s aan te gaan, dan werkt Lilian samen met een diëtiste. “Goed advies is enorm belangrijk als je veel wilt afvallen; je wil dit namelijk wel op een gezonde manier doen. Daar helpt de diëtiste bij.”