WEER VITAAL!

Zelfs voor diegene die geen corona hebben gehad is afgelopen jaar erg zwaar geweest.  Ontzettend moe zijn, slecht slapen, down voelen en de corona kilo's  zijn veel gehoorde klachten. 
Mogelijk herken jij je in onderstaande symptomen?
Wij helpen je graag mee om weer VITAAL! te voelen

 

o Futloos?
o Gevoel dat je de Mount Everest aan het beklimmen bent?
o Ben je al moe voordat de dag begonnen is?
o Heb jij corona gehad en nog steeds weinig energie?
o Heb jij geen zin of geen energie om te sporten?
o Word jij alleen maar zwaarder?
o Kortademig? Weinig conditie?
o Pap in jouw benen,? Gewrichtsklachten en Spierpijn?
o Spierverlies door blessure, ziekte of minder beweging?
o Die overtollige kilo's zijn een last aan het worden?
o Ben jij al geruime tijd moe en weet je de oorzaak niet?

 

Wat kun je verwachten:
1. Een holistische aanpak
2. Professionele begeleiding
3. Persoonlijke begeleiding en advies wat bij jou past!
4. (Gedeeltelijke) vergoeding mogelijk
5. Weer VITAAL!

 

Holistische aanpak
Soms is er één oorzaak voor jouw vermoeidheid maar meestal zijn er meerdere oorzaken. Door een holistische benadering kunnen we effectief aan jouw vitaliteit werken.
Holistisch wil zeggen: de mens in zijn geheel bekijken. We kijken naar alle mogelijke oorzaken, jouw klachten, eventuele ziektebeelden, jouw medicijngebruik, eetgewoontes, vitaminetekorten, slaapgedrag, darmgezondheid, jouw welbevinden, spierkracht, bewegingsmogelijkheden en

Professionele begeleiding
Je krijgt professionele van holistisch diëtist en meridiaantherapeut Marjan Hendriks en bewegingstherapeut/ gecertificeerd Beweegkuurtherapeut Lilian Kastelein. Lilian is tevens directeur van Bewegings- en Afslankinstituut Lilian te Boxmeer. Haar doel is iedereen te laten sporten. Door dit uitgangspunt kan iedereen die wil sporten ook bij haar starten! Lilian is tevens gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die willen afvallen. Het Afslankinstituut is voor mannen en vrouwen.
Er wordt contact onderhouden met jouw huisarts en behandelend arts en indien nodig met een fysiotherapeut en logopedist.

 

Persoonlijke begeleiding:
Jij staat centraal. Wij helpen jou om weer energie te krijgen.
Je krijgt een persoonlijk voedingsadvies en bewegingsadvies.
Omdat we begrijpen dat je (nog) te moe bent om te bewegen, starten we met slenderen. Hier zijn verschillende inspanningsniveaus mogelijk! Zelfs als je te moe bent, geen zin hebt om te sporten of geblesseerd bent kunnen de apparaten jouw spieren laten bewegen en aansterken. Je krijgt een optimale spieropbouw in combinatie met jouw voedingsadvies!
Als je tevens wilt afvallen krijg je natuurlijk ook advies hiervoor!
Indien je wilt kun je daarna overgaan op Powerplate en geleidelijke opbouw naar cardiotraining.. 
Bewegen en goed eten is  niet altijd voldoende om lekker in je vel te komen. Je krijgt ook mentale begeleiding en ontspanningsoefeningen als je dat op prijs stelt. Dat is geen apart programma, maar wordt ingeweven in de begeleiding.

 

Vergoeding
• (Gedeeltelijke) vergoeding van de holistische diëtist is mogelijk door jouw zorgverzekeraar vanuit de basisverzekering en aanvullende verzekering. Lees meer.
• Voor het bewegingsprogramma zijn diverse vergoedingen mogelijk. Lees meer
De kosten zijn afhankelijk van het soort en duur van het programma en worden van tevoren met jou besproken

 

Locatie:
Bewegingstherapie: Bewegings- & Afslankinstituut Lilian 't Zand 29 C Boxmeer
Begeleiding Holistisch diëtist: MAGMA Holistisch Centrum Sint Cornelisstraat 15 Vortum-Mullem. Je mag voor de holistisch diëtist ook thuisblijven! Beeldbellen is ook een optie!

 

Datum: Je kunt starten op elk gewenst moment!
Tijd: Je bepaalt zelf wanneer een gesprek en het bewegen plaats vindt!

 

Aanmelden of meer informatie?
Schrijf je hier in als jij je weer VITAAL! wilt voelen: contactformulier
Of bel naar: Lilian 0485-521553

 

Slenderen

 

Een klein uur slenderen staat gelijk aan zeven uur grondgymnastiek! Het principe is eenvoudig. In een uur tijd lig je op zes elektronisch aangedreven ligbanken. Elke bank activeert weer andere gedeelten van het lichaam: de taille, de billen, de bovenbenen, de onderrug, de buik, de bovenarmen, de bovenrugspieren en de nek. De spieren worden versterkt. Je wordt slanker. De gewrichten worden soepeler. De bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dit maakt slenderen dan ook zeer geschikt voor mensen met rug- of gewrichtsklachten, mensen met (niet aangeboren) hersenletsel, mensen met chronische aandoeningen of andere medische klachten. Je kunt naast 'passief' de oefeningen van de bank te volgen, ook zelf het programma verzwaren door zelf actief mee te sporten. Hierdoor krijg je een optimaal resultaat. Dit alles geschiedt onder persoonlijke begeleiding.

 

De PowerPlate
In diverse onderzoeken is aangetoond dat de spierkracht door middel van vibratietraining 20 tot 30% meer toeneemt dan bij conventionele krachttraining, terwijl de trainingstijd 85% korter is. De belasting op gewrichten, banden en pezen is fors minder dan bij conventionele krachttraining. Hoe meer spierkracht, des te sneller jouw stofwisseling. Afvallen wordt dan gemakkelijker!

 

Cardiotraining
Onder begeleiding krijg je 2 maal per week een half uur cardiotraining middels bewegen op de crosstrainer en op de trainingsfiets. Bouw je conditie op en verbrand vet door met de juiste hartslagfrequentie te bewegen. De crosstrainer is bovendien ideaal om arm-, bil-,rug- en beenspieren te versterken en jouw figuur te corrigeren!

 

Holistisch Diëtist
Aan de hand van een vragenlijst, een eetverslag en een individuele anamnese (intake gesprek) wordt een gezond leefstijladvies opgesteld. Je krijgt begeleiding en advies om jouw gezonde leefstijl vorm te geven.