Reacties

SlenDeren....

Was mij onbekend tot voor een jaar.
Na een fors herseninfarct 2,5 jaar geleden en een kapot cerebellum heb ik nogal wat restverschijnselen over gehouden.
Mijn sporten (stijldansen) was jammer genoeg niet meer mogelijk. Tenminste: nu nog niet. Omdat ik beweeg als een dronkaard. Een vriendin gaf mij Slenderen bij Lilian als tip om toch de spieren tot beweging aan te zetten.
Nu na een jaar met de enthousiaste ondersteuning van Lilian ziet mijn omgeving dat ik nog steeds vooruitgang boek.
De coördinatie in bewegen is stukken beter.
Dit succes wil ik graag delen.
Dankjewel Lilian voor de heerlijke lessen.

💃🏻 Inge

Ik ben nu 61 jaar. 7 jaar geleden werd er MS bij me geconstateerd. Dat was natuurlijk een klap maar vervolgens de " gewone" dagelijkse dingen weer opgepakt. Een bekend verschijnsel is het slechter lopen en het zeer snel vermoeid raken. Ondanks therapieën , medicijnen etc ging het bewegen langzaam achteruit. Je bent steeds zo vermoeid dat je steeds meer blijft zitten. En beweegt niet meer wat weer je hele lichaam strammer maakt. In mei sprak ik een vriendin die het had over slenderen in Boxmeer bij Lillian. We hadden het ook over afvallen want mijn gewicht werd ook een probleem. Toen ik hoorde dat je toch in beweging was terwijl je niet hoefde te lopen heb ik een afspraak gemaakt met Lillian. Zij kwam direct heel professioneel over. Zij gaf hele goede adviezen om het vooral rustig op te bouwen en uit te proberen. Ook verwees zij ons naar diëtiste in Vortum-Mullem. Sinds mei ga ik dus 2 keer per week slenderen bij lillian in Boxmeer. Heerlijk vind ik het. Ik hoef niet te lopen maar mijn lichaam wordt bewogen doordat ik op een van de 6 banken ga liggen. De benen worden actief aan het werk gezet door de banken. Zeker ook de onderrug wordt aangepakt, wat ook een probleem was bij mij door de MS. Nu 5 maanden verder kan ik gerust stellen dat het slenderen mij heel veel gebracht heeft. Ook de combinatie met de diëtiste heeft opgeleverd dat ik 14 kg lichter ben. Maar vooral het slenderen heeft me heel veel energie gebracht. Ik ben veel minder snel moe. Mijn benen doen niet zo snel zeer. De onderrug pijn is nagenoeg verdwenen. Ik ben veel beweeglijker en voel me elke dag vele malen fitter. De 6  banken die het lichaam onder handen nemen en de voetmassage maken voor mij het dagelijks leven veel relaxter. Lillian blijft het elke keer weer monitoren. Als ze ziet dat het wat minder gaat door bv de warmte buiten, dan reageert ze direct door alles een tandje lager te zetten.
Om een lang verhaal kort te maken kan ik alleen maar zeggen: dikke pluim voor  bewegings- en afslankinstituut Lillian. Een mooi bedrijf op een goede lokatie met alle aandacht voor de klant. Gezellig is het er ook. En het werkt echt!!!
Hopelijk kan ik dit nog lang blijven doen.
Mijn ervaring met bewegings instituut Lilian.
Na een lang ziekbeeld kreeg ik van mijn  zus te horen over bewegings instituut Lilan te Boxmeer.
Natuurlijk eerst even opgezocht op internet wat het eigenlijk inhield,en het sprak me eigenlijk meteen aan,dus de telefoon gepakt en gelijk een afspraak gemaakt. Ter kennismaking 3 x slenderen en 1 x utsukusy uit geprobeerd. Dit was voor mij de oplossing dacht ik bij mezelf.
Na een gesprek met Lilian te hebben gehad ging ik verder met 12 behandelingen met de Utsukusy en 2 x in de week met slenderen,daarnaast heb ik ook een afspraak gemaakt met de diëtiste Marjan Hendriks en ben ik ook het 10 dagen Magma dieet gestart. Na die 10 dagen heeft Marjan voor mij een dieet opgesteld waar ik me goed in kan vinden.Op 23 juni 2016 begon voor mij alles te veranderen,ik ging met plezier naar het bewegings instituut Lilian en ben nu  inmiddels al ruim 5 kg afgevallen en 2 kledingsmaten kleiner.
We zitten nu in augustus en alles gaat prima,  normaal deed ik alles met het scootmobiel en nu heb ik inmiddels  een e-bike en geen scootmobiel meer aangeraakt. Ik heb een jaarkaart gekocht en ik  ga nu 2 x in de week slenderen.Tijdens het slenderen krijg je tussendoor oefeningen erbij waar je veel profijt van hebt.
Al met al is Bewegings instituut Lilian een uitkomst voor iedereen.
Edwiena

In november 2013 ben ik begonnen met lijnen om 10 kilo af te vallen. Op dat moment tenniste ik gemiddeld twee keer per week, maar ben ik daarnaast op zoek gegaan naar een sport waarbij ik het afvallen kon stimuleren.Via een advertentie ben ik bij Lilian terecht gekomen en ben ik begonnen met drie proeflessen slenderen. Mijn eerste reactie was een beetje lacherig: “Eindelijk een sport waarbij ik mij niet intensief hoef in te spannen”. Na de proeflessen bleek dit toch niet geheel te kloppen. Zodra je denkt dat het makkelijker gaat krijg je van de eigenaresse Lilian extra oefeningen en gewichtjes zodat het slenderen een uitdaging blijft. Je kunt hierdoor het programma zo zwaar maken als dat je zelf wilt. Inmiddels slender ik al weer meer dan een jaar met veel plezier. In de periode van lijnen slenderde ik twee keer per week en maakte ik ook gebruik van de utsukusy waardoor ik aardig wat centimeters ben verloren. Inmiddels heb ik mijn gewenste gewicht bereikt en slender ik een keer per week. Het slenderen heeft verrassend goed bijgedragen aan het afvallen en lekkerder in mijn vel zitten. Door de relaxte sfeer kan iedereen op zijn eigen tempo sporten. Zelfs wanneer ik spierpijn of andere kwaaltjes heb helpt het slenderen deze kwaaltjes te verminderen.Zoals u hoort ben ik erg enthousiast en kan ik het iedereen aanraden.

 

Erna

Ongeveer anderhalf jaar geleden startte een vriendinnetje van mij met slenderen bij Beweging- en afslankinstituut “Lilian”. Zij wilde graag afvallen.

Ik was erg nieuwsgierig wat dat “slenderen” inhield. Want bewegen op de banken… ik vond het  toch heel apart. Maar na een aantal maanden zag ik geweldig resultaat bij haar, wat mijn nieuwsgierigheid alleen maar aanwakkerde.

 

Ik wilde niet afvallen, maar wel gezonder leven en meer bewegen.

Ik ben gestart met een introductie van 3x slenderen. Meteen was ik super enthousiast. De eerste paar keren goede spierpijn, maar daarna begon ook ik resultaat te voelen. Meer energie, ik word er vrolijk van en het belangrijkste: Ik blijf op gewicht en voel me top.

 

Na een aantal maanden ben ik ook gestart met de Utsukusy dieptebehandeling. Ik heb een drukke baan en heb regelmatig slaapproblemen. Met de Utsukusy heb ik 50 minuten voor mezelf en daarna slaap ik beter. Ik voel me er gewoon heerlijk bij.

De Utsukusy dieptebehandeling houdt voor mij in, dat het een zeer positieve werking heeft op mijn gezondheid en ik slaap beter.

 

Powerplate heb ik inmiddels ook al geprobeerd, goed voor mijn doorbloeding, spieren en kracht.

 

Het leuke van Lilian, de eigenaresse, is dat ze heel erg enthousiast is en ze weet waar ze het over heeft.

Ze verlegt iedere keer je grenzen door iets zwaarder te bewegen. Maar ook bij kleine kwaaltjes zoals nekpijn of pijn in de rug, weet ze precies hoe dit het beste verholpen kan worden.

 

Ik ben een jaar geleden gestart en ben helemaal verkocht. Ik ben daarom ook zeer enthousiast en heel erg positief over Beweging- en afslankinstituut “Lilian”. Ik ben dan ook zeker van plan om hier mee door te gaan!!!

 

Wie weet zie ik u daar!!!!

 

Helga

----------------------------------------------------------------------------------------------

In augustus 2014 had ik er genoeg van.

Ik wilde afvallen en heb contact opgenomen met Lilian.

Tijdens het gesprek met Lilian kwam ook ter sprake dat ze samenwerkt met diëtiste Marjan Hendriks in Vortum.

 

Ik heb toen ook een afspraak gemaakt met Marjan. Zij had wat gegevens nodig waaronder het cholesterolgehalte. Dat bleek te hoog te zijn waardoor de drive om af te vallen alleen maar groter  werd.

 

2 september 2014

Lengte 1.67  – 82,4 kg – taille 105 – BMI 29,4

11 december 2014

Lengte 1,67 – 72,2 kg – taille 94 – BMI 25,7

 

Ik slender sinds 25 augustus 2x per week, ik probeer de overige dagen ongeveer 1 uur  per dag te bewegen (wandelen, zwemmen, fietsen),  ik ben anders gaan koken en eten en ik snoep minder met  uiteindelijk een goed resultaat. In het begin ging het niet zo snel; ik had me keurig aan de regels gehouden en was maar 2 ons afgevallen. Dat kwam doordat ik meer was gaan bewegen. Op dat moment viel dat dus zwaar tegen maar ik heb volgehouden. Daarna ging het vlot beter.

 

Mijn huidige(febr. 2015) gewicht is 71,9 dus het gaat wat minder snel , met dank aan de feestdagen, maar het wordt nog steeds minder. Mijn streefgewicht is 68 kg, dus er gaat nog 4 kg vanaf.

 

Zodra die 4 kg eraf zijn zal met het huidige leefpatroon het gewicht stabiel kunnen blijven.

Zonder de combinatie van Lilian en Marjan sjouwde ik nog steeds elke dag weer onnodig 10 kg (en binnenkort dus 14 kg) overbodige ballast mee.

 

Ik kan iedereen die wil afvallen adviseren te gaan slenderen.

 

Wellicht tot binnenkort bij Bewegingsinstituut Lilian.

 

Regie.

 -------------------------------------------------------------------------

April 2011

24 jaar – 1.63 cm lang – 77 kg – taille 94 cm – buikomvang 112 cm   (een jaar later)

Mei 2012

25 jaar – 1.63 cm lang – 64 kg – taille 82 cm – buikomvang 97 cm

 

Vorig jaar was de maat opeens vol, ik stoorde me steeds vaker ontzettend aan mijn lichaam.

Ik was het jaar daarvoor veel aangekomen. Hiervoor waren verschillende redenen maar niet een was een echt excuus. Voor mijn overgewicht geen medische problemen of beperkingen van mijn lichaam. Gewoon een grietje van 24 met een totaal verkeerd eetpatroon dat van eten houdt.

Er moest iets veranderen, maar dat was waarschijnlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Na wat googlelen kwam ik op de site van Lilian uit. Een afslankcentrum in Boxmeer, nog nooit van gehoord maar het was de moeite waard en heb meteen gebeld. Ik was verkocht.

Het sporten op afspraak is voor mij een uitkomst. Als ik geen stok achter de deur heb dan ga ik niet, want laat ik eerlijk zijn zo leuk vond ik sporten niet. Nu vind ik het heerlijk, het zit ook in mijn patroon.

Naast het sporten bij Lilian heb ik ook gebruik gemaakt van de diëtiste. Dit samen heeft mij geholpen af te vallen.  Niet met shakes en ook niet met een dieet, maar met een ander eetpatroon. Ik eet nog steeds alles, en vooral lekker, maar wel veel bewuster. Dit was een van mijn voorwaarden, geen gek dieet dat ik maar een week vol kan houden. Ik wou van die kilo’s af, dat moest niet snel, maar wel gezond en het liefst ook voor altijd. Daarnaast wou ik ook gewoon van het leven blijven genieten en daar hoort voor mij een drankje en een hapje bij. 

Ik ben bij Lilian begonnen met Slenderen, al snel heb ik de Cardio erbij genomen. Toen ik 40 uur per week ging werken heb ik het Slenderen ingeruild voor de Powerplate, vooral vanwege de tijd.

Nu voor de zomer heb ik een Utsikutsy kuur gedaan, 3 cm van mijn buikomvang vermindert in 6 weken. Sporten bij Lilian heeft me ook geholpen mijn conditie te verbeteren en dit merk ik heel goed tijdens mijn hockey wedstrijden. 

Toen ik vorig jaar begon was mijn doelstelling 65 kilo. Deze is behaald! Mijn nieuwe doelstelling is 63 of zelfs 62 kilo. In het begin dacht ik dat dit veel moeilijker zou zijn dan de werkelijkheid. Maar dat is het niet en als ik het kan, dan kan echt iedereen het!

-----------------------------------------------------------

 

 Mijn ervaring.

 

Ik heb in mei 2011 een acute hernia gekregen en ben hier in juni 2011 aan geopereerd.

De operatie is wel gelukt maar ik heb hier nog steeds een doof gevoel in mijn linkervoet en onderbeen en kan mijn voet niet meer heffen (Klapvoet) en loop hierdoor met een voetspalk.

In de periode van wachten op de operatie en herstel was mijn beweging minimaal.

Nu was ik al niet de lichtste maar in die periode zijn er aardig wat kilo’s bijgekomen.

 

Half december zat ik dan ook niet meer lekker in mijn vel.

Ik vond mezelf niet meer mooi en had ook geen conditie meer.

Kortom: Tijd om er iets aan te doen.

 

Maar wat ???

Met een voet die niet mee wil doen, een rug waar ik nog erg voorzichtig mee was.

 

Na wat zoeken op internet en navraag bij een vriendin gebeld met Lilian en op 2 januari de eerste proefles Slenderen gepland.

De eerste keer nog heel ontspannen wennen aan de banken.

Maar vooral heel opgelucht, Dit kan ik wel!!

 

Na de proeflessen heb ik me ingeschreven voor de cursus actief afvallen.

Marjan (de diëtiste) heeft een voedingsadvies opgesteld waar ik me heel prettig bij voel en me niet het idee geeft dat ik zwaar aan het lijnen ben.

Bij Lilian  blijf ik  Slenderen  en combineer ik dit inmiddels 1x in de week met Cardio en 1x met de Pouwerplate.

Dit bevalt mij erg goed, bewegen in een gezellige en ontspannen sfeer.

 

En het resultaat tot nu toe:

Na 5 maanden ben ik bijna 20 kilo kwijt!

Ik zit veel soepeler in mijn lijf en heb meer energie.

Ook mijn longfunctiemeting was 1% verbeterd t.o.v. maart vorig jaar.

 

Ik voel me hier goed bij en blijf hier zeker mee doorgaan   ;-)

 

 

Warme groet, Antonette.

 

 Het vervolg ;-)

Ik ben nu iets langer dan 1 ½ jaar aan het Slenderen  bij Lilian  en met de diëtiste Marjan mijn voedingspatroon aan het aanpassen.En met een geweldig resultaat.

Toen ik begon had ik kledingmaat 58 en was het doel onder de 100 kilo komen.

Dat doel is inmiddels al lang gehaald en enkele malen naar beneden toe bijgesteld.

Ik heb nu kledingmaat 40/42 en weeg 50 kilo minder.

Na de zomer bleef mijn gewicht stabiel en wilde ik graag het doel halen om ook onder de 75 kilo te komen.Ik ben toen gestart met het Magma tien dagen dieet.

Het “lastigste”vond ik wel om te planning wanneer ik zou starten.

Rekening houdend met wat er in de weekeinde al gepland stond en wanneer het op het werk enigszins  te doen was om op de juiste tijden de eetmomenten in te plannen.

Niet iedere vergadering leent zich er nu eenmaal voor om even een bakje rijst uit je tas te halen en dat op te eten.Toen de datum eenmaal geprikt was ging het verder vanzelf.

Volgens het schema de eetmomenten inplannen en de uitdaging aangaan om met een wat beperktere product keuze een afwisselende en smaakvolle maaltijd op tafel te zetten.

Met wat tips van Marjan is dat goed gelukt.

Als je dan ook nog ziet dat de weegschaal steeds een iets lager gewicht aangeeft is dat een goede stimulans om vol te houden.

Ook de dagelijkse tips en adviezen van marjan hebben me goed geholpen.

Na de tien dagen was ik 4,2 kg kwijt een geweldig goed resultaat waar ik zeer tevreden mee ben.

Ik heb in die tien dagen niet echt zout of suiker gemist, maar wel was het weer erg lekker om weer een stukje fruit te eten!

Na de 10 dagen en 3 dagen afbouwen ben ik weer verder gegaan met mijn persoonlijk voedingsadvies.

Dat is iets wat inmiddels al helemaal bij mij past zoals ook het 2x in de week bij lilian bewegen en waar ik zeker mee doorga.

 

Warme groet, Antonette

____________________________________ 

 

15-01-2012,  Mw Gerritsen

 

Ik ben nu 3 jaar aan het trainen op de Powerplate.  Dit bevalt me erg goed.

Je zou denken dat een kwartier op de Powerplate te kort zou moeten zijn om resultaat te boeken en dat het  “niet zoveel voorstelt”. Als je er een keer op hebt  gestaan, weet je wel beter. Het kost behoorlijk wat inspanning om de spieren op de goede manier te trainen. Vooral in het begin kijk je de tijd gewoon om, ook als je na een tijdje  een andere  spieroefeningen doet. Het is kort, maar heel intensief.

Ik kan het goed aan mijn spieren merken dat ze sterker zijn. Mijn figuur ziet er beter, strakker uit.

Als ik een paar weken niet  heb getraind, merk ik dat goed . Mijn kleren zitten strakker, ( zonder dat ik in gewicht ben aangekomen).

Vorig jaar heb ik met vriendinnen een dag gefietst. Zij hadden de dag erna last van spierpijn, waar ik geen last van had. (Ik train o.a. de beenspieren.) Hierdoor kreeg ik bevestigt dat de Powerplate zijn werk dus goed doet.

Ik vind de Power-plate een fijne manier om spieren te verstevigen. Het heeft ook nog als voordeel dat  door de massages de cellulitis vermindert. Kortom je zit strakker in je vel.

De Power-plate kost niet veel tijd, dus ik kan het goed inplannen tussen de dagelijkse dingen.

Voor de vakantie weer begint, vind ik dat ik weer even aan de lijn moet denken. Ik maak dan naast dat ik oplet wat ik eet, gebruik van de Utsukusy.  Ik vind het steeds weer een verassing dat ik echt weer een aantal centimeters slanker ben , ook op de moeilijke plekken.(billen buik heupen). Bovendien is de warmte ook heerlijk. Lekker ontspannend en je boekt ook nog resultaat.

 

----------------------------------------------------------------

 

Ik had te kampen met een ernstig overgewicht. Vorig jaar had ik daar schoon genoeg van. Er moest iets gebeuren!

Via een vriendin ben ik bij Bewegings– en afslankinstituut Lilian terecht gekomen. Het was niet mijn bedoeling om snel af te vallen waardoor het er weer snel bijkomt. Nee, een langer termijn plan met een normaal voedingspatroon. Toch is het erg snel gegaan.

Nu 5 maanden later, ben ik mede dankzij Marjan, de diëtiste, en Lilian 25 kg afgevallen. De combinatie van het veranderen van mijn eetgewoonten en het verantwoord bewegen blijken voor mij een groot succes te zijn.

Ik ben er nog niet, maar het is geweldig om weer gewoon leuke kleding te kunnen kopen in een paar maten kleiner.

Ik zit nu weer lekker in mijn vel mede door de professionele hulp van Marjan en Lilian.

--------------------------------------------------------------

 

28-02-2008, Mevr. J / Nijmegen

 

Door een spier ziekte is mijn mobiliteit en functioneren sterk gereduceerd. Dit betekent dat ik de dagelijkse spierinspanningen mis.

Aanvankelijk stond ik sceptisch tegenover het Slenderen. Na enkele keren het Slenderen geprobeerd te hebben, voelde ik dat het een weldaad voor mijn spieren betekende.

Inmiddels ga ik elke week slenderen en doe dit al 6 jaar. Beter word ik er niet door maar het belangrijkste is dat mijn spieren zich tijdens het slenderen bewegen. Als ik door vakantie of ziekte verhinderd ben, merk ik dit direct.

Het Slenderen heeft daadwerkelijk een positief effect op mijn lichaam. Ik kan alle patiënten met een gereduceerde spierfunctie het slenderen aanbevelen.

-----------------------------------------------------------------

 

Hallo iedereen,

 

Sedert 2,5 jaar sport ik bij Lilian en met veel enthousiasme. Als je de eerste keer de studio binnenwandelt denk je bij jezelf: oh lekker wat liggen op die banken en dat is ‘t. Zo werkt ’t dus niet (!!), alléén ………… de allereerste keer.Je denkt dan: dat heeft niet veel op de kous maar de volgende keer ga je echt aan ’t sporten.

Toen ik bij Lilian begon, kon ik geen 5 tellen m’n benen ophouden om zo de buikspieren aan te spannen, nu doe ik dat met gemak 1 minuut.Verder heb je banken voor diverse oefeningen, zoals traplopen,  buikspieren, benen enz.Je krijgt door ’t gebruik van allerlei banken en daardoor ’t trainen van allerlei spieren toch ’n beter figuur.

Ook heb ik de afslankkursus gedaan en dat is mij goed bevallen, ben intussen 19 kg kwijt en door gezond te blijven eten, sporten bij Lilian en veel te bewegen val ik nog steeds af,; wel maar ‘’n klein pond per week maar er gaat nog elke keer iets af en daar gaat ’t toch om nietwaar.

Verder is er na afloop altijd ’n lekker kopje koffie of thee en er wordt gezellig gebabbeld met Lilian en/of de andere deelneemsters. Ik spreek bewust over deelneemsters want momenteel zie ik maar 1 man, er zijn er meerdere maar ik denk dat ik ze op een hand kan tellen.Kom op mannen, waar blijven jullie!.........., ook jullie buikje kan ’n stuk minder; ’t zijn toch niet alleen de dames die wat strakker in hun vel willen zitten????

 

Van ’n enthousiaste deelneemster.

-------------------------------------------------------------------

 

Ik Powerplate nu alweer meer dan een jaar bij Lilian. Ik gebruik het met name voor die spiergroepen die ik anders niet train. Ik vind het Powerplate fijn omdat het niet zo veel tijd kost en toch effectief is. Daarnaast helpt powerplate tegen mijn rugpijn.

Als ik een week niet ga heb ik weer last van mijn rug. Na de inspanningsoefeningen komen altijd de massageoefeningen en die helpen daar heel goed bij.

Wat ook heel goed helpt als je bijvoorbeeld een blauwe plek hebt omdat je flink gevallen bent. Door die plek extra te masseren wordt die plek goed doorbloed en heb je er niet veel last meer van en is de plek veel eerder genezen.

Er heerst altijd een rustige en gezellige sfeer bij Lilian. Niet zo hectisch en prestatiegericht zoals in sommige sportscholen.

Groetjes een tevreden klant.

----------------------------------------------------------------