Slenderen ..    Ook voor mannen


 Slenderen is een uit de Verenigde Staten overgewaaide fitness-variant voor mensen die zich niet bovenmatig willen of kunnen inspannen.

Een klein uur slenderen staat gelijk aan zeven uur grondgymnastiek.

Het principe is eenvoudig. In een uur tijd ligt u op zes elektronisch aangedreven ligbanken. Elke bank activeert weer andere gedeelten van het lichaam: de taille, de billen, de bovenbenen, de onderrug, de buik, de bovenarmen, de bovenrugspieren en de nek. Uw spieren en gewrichten worden weer stevig en soepel.

Dit maakt slenderen dan ook zeer geschikt voor mensen met allerlei rug-, wervel- en/of gewrichtsklachten of andere medische klachten.

U kunt naast het heel passief de oefeningen van de bank te volgen, ook zelf nog dit programma tot bijna in het oneindige verzwaren, door zelf actief mee te sporten. Waardoor u een zo optimaal mogelijk resultaat krijgt.

Vaak na een maand ziet u al dat overtollige centimeters verdwenen zijn. Ook op die "moeilijke" plaatsen, waar diëten en oefeningen maar niet altijd willen helpen. Bloed, zweet en tranen komen er niet aan te pas. Integendeel.

Na een uurtje slenderen bent u heerlijk ontspannen. En door de stimulering van de bloedsomloop voelt u zich bovendien heerlijk fit. Daarbij is het plezierig om in een goed verzorgde sfeervol aandoende ruimte, sportief bezig te zijn onder goede begeleiding, bij Bewegings- en afslankinstituut Lilian in Boxmeer.