De PowerPlate ...  ook voor mannen


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powerplate

 

De effecten van de Powerplate:

Via de rek-reflex wordt 100% van de spiervezels aangespannen.

       

             Toename van de flexibiliteit en mobiliteit.

  • Forse verbetering van de doorbloeding (capitalisatie en lymfedrainage).
  • Versterking van het botweefsel.
  • Pijndemping,Spierversterking met name de explosieve kracht neemt toe.

     

 

 

           

Sport algemeen

In diverse onderzoeken is aangetoont dat de spierkracht door middel van vibratietraining 20 tot 30% meer toeneemt dan bij conventionele krachttraining, terwijl de trainingstijd 85% korter is.

De belasting op gewrichten, banden en pezen fors minder is dan bij conventionele krachttraining, deels door de korte trainingstijd en deels door het ontbreken van extra belasting (gewichten).

Voor hen die moeite hebben met bewegen (fysieke aandoeningen, aanslag op de spaarzame vrije tijd, een hekel aan bewegen ....) is de PowerPlate een prachtige oplossing.

Vrijwel alle positieve effecten van regelmatig bewegen, ondervindt men nu door te trainen op de PowerPlate. Maar dat in een fractie van de tijd, die de meeste conventionele methoden van je vragen. Bovendien met 20 tot 30% meer effect.

Voor hen die trainen op de Power Plate combineren fitness andere vormen van sport, geldt dat de PowerPlate training als katalysator werkt voor het trainingsresultaat.

 

Ziektebeelden

De PowerPlate is getest bij ondere andere MS patienten, ME patienten, fibromyalgie patienten, reuma patienten en mensen met rsi klachten, met zeer goede resultaten.

Cosmetische aspecten:

De positieve invloed van Body Vibration op met name lymfedrainage, de doorbloeding (versterking van het collageen) plus afgifte van o.a. HGH, en het draagt bij aan de bestrijding van cellulitis. Ook blijkt dat er een vetreductie plaatsvindt bij hen die drie maal per week 15 minuten op de PowerPlate trainen, bij

Bewegings- en afslankinstituut Lilian in Boxmeer.